Yvonne Koolen

HSP en burn-out specialist

Bepaal je eigen levensplan!
Anders word je onderdeel van het plan van een ander!

Hallo, ik ben Yvonne!

Zoals ik als persoon ben, zo zet ik me ook in voor mijn werk; gepassioneerd, gevoelig, spontaan, humoristisch, enthousiast, geduldig, vol aandacht, in verbinding staand, liefdevol, confronterend, prikkelend en stimulerend. Ik word heel blij als ik van mijn cliënten hoor dat hetgeen ze van mij hebben geleerd ook in de praktijk werkt en dat ze meer kwaliteit uit het leven halen.

Yvonne Kooolen Praktijk innerlijk bewust

Ik zie mezelf als een wegwijzer.

Ik maak de mogelijkheden inzichtelijk van de weg naar het doel dat jij graag wil bereiken. Ik loop een stukje mee om het zelfvertrouwen te laten groeien en zodra de richting duidelijk is ga je verder met een “rugzak” gevuld met de lessen/tips die je geleerd hebt en in de praktijk kunt toepassen. Als ervaringsdeskundige heb ik zelf ook ooit een wegwijzer gehad.

Mijn verhaal
Voor ik door had dat mijn leven moest veranderen en ik de lessen wilde gaan leren die daarvoor nodig waren, moest ik eerst ziek worden. Mijn leven heeft een heel lange tijd in het teken gestaan van zorgen voor anderen ten koste van mijzelf. Dit werd mij pas tijdens mijn 35e levensjaar duidelijk. Eerst waren het signalen van vermoeidheid en onrust in mijn hoofd. Ik had steeds minder geduld met mijn kinderen, mijn relatie kwam onder druk te staan, mijn werk werd steeds meer een last en ik zag erg op tegen feestjes, verjaardagen en familiebezoeken. Ook ging ik steeds slechter slapen.

Uiteindelijk werd ik ziek; er werd een auto-immuunziekte vastgesteld en daarbij kreeg ik ook nog te horen dat ik inmiddels een flinke burn-out had. Ik, die altijd sterk was en door kon gaan, zat vast en voelde me verraden door mijn eigen lichaam. Er was een enorm harde alarmbel afgegaan! Vanaf dat moment werd ik mij bewust dat er iets moest gaan veranderen.

Ik moest veranderen!

Ik heb professionele hulp gezocht die mij hielp de juiste richting te vinden. Ik ben in mezelf gaan investeren door opleidingen, workshops en trainingen te volgen. Ik heb geleerd mijn eigen plan te maken, zonder dat ik het gevoel had iemand tekort te doen.

Ik zorg nog steeds voor mensen en nu ook voor mijzelf. Met als resultaat:

  • Ik voel rust in mijn hoofd en lichaam.
  • Ik slaap goed.
  • Ik voel me energiek.
  • Mijn relatie is verbeterd.
  • Ik kan genieten van mijn kinderen.
  • Ik maak meer tijd en ruimte voor dingen die ik leuk vind en kan hier ook van genieten.
  • Ik word gezien en gehoord.
  • Ik ben bevrijd van schuldgevoel.
  • Ik heb de grip op mijn leven weer volledig terug .

Dit is mijn basis! Die maakt dat ik mij in alle relaties gelukkig, energiek en ontspannen kan voelen. Wat ik geleerd heb, heeft er in 2004 toe geleid dat ik mijn passie in praktijk kon brengen, namelijk het begeleiden van andere vrouwen die hun eigen richting willen bepalen. Inmiddels heb ik al 14 jaar een bloeiende praktijk, waarin ik vele cliënten heb kunnen helpen. Hier begeleid ik vrouwen die vastzitten door alle bezigheden waarvoor ze zich verantwoordelijk voelen.

Herken je dit?
Je bent een kei in het klaarstaan voor anderen en vindt het heel erg lastig om zelf hulp te aanvaarden of tijd vrij te maken om aan jezelf te besteden. Van het ene op het andere moment schiet je in de emotie en heb je het gevoel dat je de controle volledig kwijt bent. Je denkt zelf dat je compleet gek aan het worden bent. Je voelt je afgewezen en vooral niet begrepen. Je hebt een hoog gevoel van rechtvaardigheid en het idee dat je overal voor moet strijden. Je bent keihard voor jezelf en je vindt anderen altijd belangrijker. Je voelt je zo intens moe dat je af en toe niet meer weet hoe nu verder.

Ben jij klaar om te veranderen met behulp van mijn aanpak?
Op een inmiddels bewezen manier leer ik je mijn aanpak. Je leert hoe je jezelf weer rustig, energiek en ontspannen kunt voelen en het dagelijks leven zo in te richten dat je dit ook vol kunt blijven houden. Met heel makkelijke en overal toepasbare tips, krijg je jouw leven weer op een positieve manier in beweging.

Ik zal je liefdevol confronteren, je ondergesneeuwde kwaliteiten weer zichtbaar laten worden en aanzetten tot actie, zodat er snel resultaat merkbaar is. Ik zal als dat nodig is voorbeelden uit mijn eigen leven gebruiken als brug. Mijn nieuwsgierigheid, humor en uitdagende vragen zullen je hierbij helpen.

Niets is te gek om jou te leren weer te genieten, te stralen, het plezier als partner, moeder, dochter maar vooral als vrouw (weer) te ervaren. Je krijgt hierdoor meer energie, rust en vrijheid en bent beter in staat keuzes te maken die jouw levenskwaliteiten ten goede komen.

Ben je klaar voor mijn aanpak? Wil jij je valkuilen herkennen en hieruit blijven zodat je geen kostbare tijd verspilt van het mooie leven? Bepaal jij je eigen levensplan?

Zeg dan: ‘Ja, dit is wat ik wil.’

Maak vrijblijvend een afspraak voor een gratis Skype sessie.

Nieuwsgierig geworden?